Publicerad: söndag, 12 mars, 2023 - 12:27Uppdaterad: söndag, 12 mars, 2023 - 19:29
  • Olivia Ulenius längst till höger i mitten raden. Foto: FBF

Ulenius målskytt när Finland vann

Finland U17 vann den andra matchen i det pågående EM-kvalet i Nederländerna när Wales besegrades med 2-1.

Olivia Ulenius spelade från start och redan efter sex minuter gav hon Finland ledningen. Wales kvitterade 20 minuter in i den andra halvleken, men med knappt tio minuter kvar gjorde Anela Ljesnjanin segermålet för Finland.

Tilda Råtts blev inbytt i halvtid och Olivia Ulenius blev utbytt just före segermålet föll.

Sverige vann över Nederländerna med 1-0 och leder kvalgruppen med sex poäng och har Wales kvar att möta. Finland och Nederländerna som båda har tre poäng möts i den sista matchen på tisdag. Gruppvinnaren går direkt till slutspelet i Estland i sommar.