Publicerad: lördag, 29 juli, 2023 - 21:37Uppdaterad: lördag, 29 juli, 2023 - 21:41
  • IFK förlorade lördagens hemmamatch i division 3. Arkivbild. Foto: Johan Ågren.

Uddamålsförlust för IFK:s damer

IFK Mariehamns damer förlorade lördagens hemmamatch i division 3 mot Tampere United med 2-3.

Tammerforslaget gick upp i en tvåmålsledning efter att Janika Ilvesoksa gjort två mål på två minuter i mitten av den första halvleken.

IFK:s Elvira Åkerholm och Fanny Karlsson kunde sedan både reducera och kvittera för IFK i den andra halvleken men Tampere United fick sista ordet med ett mål av Pinja Aaltonen i den 76:e minuten.

IFK Mariehamn ligger näst sist i division tre efter tio spelade matcher och är just nu på nedflyttningsplats. Nästa helg väntar serietvåan Pargas IF på bortaplan.