Publicerad: lördag, 1 juni, 2024 - 17:41Uppdaterad: lördag, 1 juni, 2024 - 18:03
  • IFK förlorade lördagens bortamatch i division 3. Arkivbild.

Tuff start fällde IFK:s damer

IFK Mariehamns damer förlorade lördagens bortamatch mot Pargas IF. Division 3-mötet slutade 5-1 (3-1) till hemmalaget.

IFK hade några spelare borta från lördagens match på grund av studenten samt skador och hade endast två avbytare att tillgå.

Pargas IF rivstartade matchen och hade en 2-0-ledning redan efter fyra minuter. Hemmalaget gjorde sedan 3-0 innan Cilia Nyvall kunde reducera i den 43:e minuten.
I andra halvlek gjorde PIF ytterligare två mål och vann till slut med 5-1.

IFK ligger femma i tabellen efter åtta spelade matcher.