Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 22 september, 2023 - 14:34Uppdaterad: fredag, 22 september, 2023 - 15:14
  • Aly Ndom är tillbaka i IFK:s startelva. Arkivbild.

Tre ändringar i startelvan för IFK till ödesmatchen mot Haka

IFK Mariehamn byter tre spelare i öppningselvan till kvällens match mot FC Haka jämfört med förlustmatchen mot AC Oulu. 
Aly Ndom, Alvaro Ngamba och Daniel Enqvist kommer in istället för Samuel Anini Jr, Jamie Hopcutt och Mikko Sumusalo. 

Det är i princip bara tre poäng som gäller för IFK Mariehamn i kvällens match mot FC Haka i och med att laget har fem poäng upp till KTP som ligger på kvalplats. 
- Chanserna blir färre och färre så det är bara tre poäng som gäller, säger tränaren Jimmy Wargh
 
IFK och Haka har mötts två gånger tidigare denna säsong där IFK vann på hemmaplan med 2-1 i maj och sedan blev det oavgjort, 1-1, i Valkeakoski i augusti. 
- Vi har först och främst fokus på det egna spelet men vi vet att Haka har Elias Mastokangas som har fin form som vi behöver ha koll på. De saknar en del spelare men de har sju matcher utan förlust så laget har bra form, säger Jimmy Wargh. 

IFK:s lag i kvällens match som startar 18.30:
Elmo Henriksson, Timi Lahti, Jean-Christophe Coubronne, Albin Granlund, Daniel Enqvist, Aly Ndom, Alvaro Ngamba, Jelle van der Heyden, Robin Sid, Tuco, Olawale Tehe.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »