Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 8 november, 2021 - 15:22Uppdaterad: måndag, 8 november, 2021 - 16:14
  • Eero Tamminen spelar i IFK även 2022. Foto: IFK Mariehamn

Tamminen fortsätter i IFK

Eero Tamminen fortsätter i IFK Mariehamn den inkommande säsongen, det efter att IFK valt att utnyttja optionen som fanns i avtalet.

Eero Tamminen kom till IFK inför den nyss avslutade säsongen och det blev 17 matcher i den grönvita tröjan det här året. Totalt har han spelat 159 matcher i fotbollsligan.

- Jag trivs bra på Åland och det var ett lätt beslut att fortsätta även nästa säsong. I början av den här säsongen var jag skadad i 2-3 månader, vilket förstås gjorde att min säsong inte riktig blev som jag hoppades på. Om jag bara lyckas hålla mig skadefri nästa säsong så tror jag att jag kommer att göra en bättre säsong och tillföra laget mycket, kommenterar Eero Tamminen i ett pressmeddelande från klubben.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »