Publicerad: söndag, 3 mars, 2024 - 18:27Uppdaterad: söndag, 3 mars, 2024 - 20:32
  • FBC Ålands damer vann enkelt på hemmaplan. Arkivbild.

Storseger för FBC Ålands damer

FBC Ålands damer tog en stabil seger i söndagens hemmamatch i Lilltrean när laget vann med 8-1 mot Rosersberg Arlanda IBK U.

Eter den första perioden ledde hemmalaget med 3-0 efter mål av Vilma Rajalin, Susanna Holmström och Lisa Westerlund. Cornelia Jakobsson utökade sedan till 4-0 i den andra perioden.

Gästerna reducerade i den tredje perioden men sedan kunde FBC Åland göra fyra raka mål genom Susanna Holmström, Cornelia Jakobsson, Sarah Holmberg och Jennifer Alm

FBC Åland ligger tvåa i Lilltrean med tre vinster på lika många försök. Tre matcher återstår i serien.