Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 19 augusti, 2018 - 16:17Uppdaterad: söndag, 19 augusti, 2018 - 16:18
  • Signy Aarna är just nu på landslagsuppdrag med Estland. Foto: Hasse Persson-Bru.

Signy Aarna stannar i ÅU

Fotboll: Åland Uniteds estniska anfallare Signy Aarna kommer att stanna i klubben även över nästa säsong.

Aarna har kommit överens med ÅU om att utnyttja optionen i kontraktet om en säsong till. Under årets grundserie i Damernas liga har hon gjort sju mål. Själv säger Signy att det var ett lätt beslut för henne att fatta.

- Efter förra säsongen visste jag inte ens om jag ville fortsätta spela fotboll. Nu är jag dock säker på att jag vill spela och fortsätta med det jag gör. Under min tid här på Åland har jag upplevt så många goda och positiva känslor. Jag njuter av att spela fotboll igen. Detta beror på den underbara klubben och laget jag är en del av. Jag är lycklig och väldigt tacksam över att få en möjlighet att representera Åland United även nästa år, säger hon i ett pressmeddelande.

Signy befinner sig just nu i Estland där hon, bland annat tillsammans med klubbkompisen Pille Raadik förbereder sig för att spela Baltic Cup med sitt landslag.

 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »