Publicerad: söndag, 19 juni, 2022 - 21:26
  • Daniel Boman gjorde ett av målen mot TPS U23. Foto: ÅRTV

Sent kvitteringsmål när FC Åland spelade lika

FC Åland var på väg mot bortaseger mot TPS U23 i herrfotbollens division 3 på söndagen, men resultatet skrevs till 2-2 efter mål av hemmalaget i den 95:e minuten.

Arvid Lundberg behövde inte många minuter på sig för att göra matchens första mål. Hans mål i den femte minuten före upp FCÅ i ledning. Redan i den tionde minuten kvitterade Niklas Harittu för Åbolaget och ställningen var 1-1 i halvtid.

I den 50:e minuten gick FC Åland upp i ledning genom Daniel Boman, men i den 95:e minuten kvitterade alltså TPS U23.

FC Åland spelar nästa match den 2 juli, då man möter TOVE på hemmaplan. FC Åland ligger just nu fyra i tabellen, trots att man bara förlorat en match under säsongen, men man har en match mindre spelad än lagen ovanför dem i tabellen.