Publicerad: lördag, 21 augusti, 2021 - 18:54
  • Elias Eriksson och Rezgar Amani. Foto: Hans Persson-Bru.

Säker seger för FC Åland

Fotboll: Serieledarna FC Åland besegrade gästande ToVe med 4-0 i lördagens match i Rangsby, Saltvik.

FC Åland ägde spelet i stor sett hela matchen och målskyttet inleddes i den 28:e minuten när Johannes Nordström styrde in 1-0 med vänsterfoten. Fyra minuter senare nickade Nordström in tvåan, assisterad av Oscar Wiklöf. På tilläggstid i den första halvleken ökade Alan Henrique på till 3-0 när Daniel Sjölund serverade honom en hög boll inne i straffområdet.

Rezgar Amani blev enda målskytt i den andra halvleken när hans inlägg inte behövde någon touch, utan gick direkt i mål.

FC Åland leder nu division 3 med fyra poängs marginal ned till tvåan Pallo-Iirot.