Publicerad: lördag, 6 april, 2019 - 16:28Uppdaterad: söndag, 7 april, 2019 - 18:59

En poäng för JIK i premiären

Fotboll: Jomala IK fick med sig en poäng i en dramatisk premiär i division 3 borta mot FC Inter 2. Matchen slutade 3-3.

Jomala rivstartade säsongspremiären i division 3 borta mot FC Inter 2 i Åbo och var i ledning med 2-0 innan det ens gått tio minuter.

Jeremiah Helén satte 1-0 efter sex minuter och Lucas Eriksson gjorde 2-0 på straff i den nionde minuten.

Men i den andra halvleken vände Inter på matchen och gick fram till ledning med 3-2 i den 69:e minuten.

I den 95:e minuten kom kvitteringen genom Frans Erikslund.

Noterbart är att tränare Gary Williams hoppade in på planen i den 71:a minuten och att JIK lånade in IFK Mariehamns två b-juniorer Matias Kurtén och Leo Granskog.