Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 1 augusti, 2023 - 17:15
  • Oscar Wiklöf närmar sig Freiburgs a-lag. Pressbild.

Oscar Wiklöf närmar sig Freiburgs a-lag – “Kul att få visa framfötterna” 

Fotbollsspelaren Oscar Wiklöf har under försäsongen medverkat i tre träningsmatcher med Freiburgs a-lag och han är nyligen hemkommen från ett åtta dagar långt träningsläger i Österrike med förstalaget. 

– Vi började träna med U23-laget en dryg vecka innan a-lagets försäsong började och när de drog igång så flyttades några spelare upp och jag var en av dem. Sedan dess har jag varit med a-laget så det är kul att få visa framfötterna där, säger Oscar Wiklöf. 
Den offensive mittfältaren ska även denna vecka träna med a-laget, och eventuellt medverka i Freiburgs träningsmatch mot italienska Empoli på lördag. 
Bundesliga-säsongen närmar sig men Oscar Wiklöf tänker inte desto mer på en eventuell debut i Tysklands högsta liga. 
– Det är inget jag funderat på utan fokus ligger främst på att prestera i U23-laget sen får man ta det som det kommer, fotbollen är ju sådan att vad som helst kan hända, säger Wiklöf. 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »