Publicerad: lördag, 28 september, 2019 - 19:48Uppdaterad: lördag, 28 september, 2019 - 19:53
  • Både FC Åland och Jomala spelade oavgjort i helgen. Arkivfoto.

Oavgjorda resultat för FCÅ och JIK

Fotboll. Både FC Åland och Jomala IK spelade oavgjort i lördagens matcher i division 3.

FC Åland mötte Wilpas hemma på Sportkila och där tog gästerna ledningen genom Teemu Kesänen i den 56:e minuten. Jimmy Sundman reducerade för FC Åland i den 79:e minuten och matchen slutade 1-1. FC Åland ligger nu tabelltrea med 48 poäng, Peimari är två med 49 poäng och Pargas IF leder serien på 54 poäng, två omgångar återstår.

Jomala IK i sin tur mötte SoVo på bortaplan och där hamnade man i 0-2-underläge då SoVo gjorde mål i den 36:e och 48:e minuten. Jomala tog sig dock tillbaka genom mål av Lucas Eriksson i den 70:e minuten och Vincent Emretsson som gjorde 2-2 på stopptid. Jomala IK ligger på tiondeplats på 27 poäng, JyTy ligger två poäng bakom under strecket.

I nästa omgång möts FC Åland och JIK i ett derby. Det spelas den 2 oktober på Vikingavallens konstgräs.