Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 1 mars, 2023 - 10:26Uppdaterad: onsdag, 1 mars, 2023 - 12:13
  • Albin Granlund spelar med IFK i år. Arkivbild.

Nu har Granlund skrivit på för IFK

Nu är det klart att försvarsspelaren Albin Granlund spelar med IFK Mariehamn den här säsongen, han har undertecknat ett kontrakt som gäller för det här året.

Albin Granlund kom tillbaka till IFK under senaste sommarfönstret och spelade i sex matcher under hösten.

Han har tränat med laget hela vintern, men samtidigt varit öppen med att han kunde tänka sig ett kontrakt utanför Finland om ett sådant erbjudande dök upp.

-Äntligen är det officiellt. Det är roligt att bära de grönvitt färgerna en säsong till. Jag har tränat med laget sedan december och har hela tiden känt mig som en del av laget, så det var ett naturligt val att välja IFK. Vi har några pusselbitar som ska på plats innan ligan drar igång, men jag vet att vi har en tillräckligt stark trupp för att kämpa om placeringar högt upp i tabellen, säger Albin Granlund på IFK:s hemsida.
Enligt tidigare information från IFK ska det in en anfallare till, sedan är truppen spikad för det här året.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »