Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 24 november, 2020 - 16:08Uppdaterad: tisdag, 24 november, 2020 - 17:01

Nordqvist fortsätter i IFK

Målvakten Marc Nordqvist har skrivit på ett nytt avtal med IFK Mariehamn som sträcker sig över nästa säsong och med option för 2022.

Den nu 23-årige Marc Nordqvist gjorde sin ligadebut för Grönvitt i ett inhopp 2014 och efter det har det blivit ytterligare 18 matcher i fotbollsligan för Nordqvist som säsongen 2018 vaktade målet i 11 matcher. Under övriga säsonger har han intagit den viktiga uppgiften att samtidigt både stötta och utmana förstamålvakten i laget som de senaste säsongerna varit Oskari Forsman.

-Marc är en fortfarande ung och lovande målvakt och har alla förutsättningar att bli en stabil ligamålvakt, vi är jättenöjda över att vi kan förlänga kontraktet med honom och fortsätta satsningen tillsammans, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »