• Amin Nazari spelar med IFK åtminstone ett par månader. Arkivfoto
Publicerad: torsdag, 17 maj, 2018 - 13:13

Nazari har skrivit på för IFK

Mittfältaren Amin Nazari har nu skrivit på för IFK Mariehamn. Kontraktet sträcker sig till den sista juli och sen finns en option för resten av säsongen.

IFK kontaktade Nazari i mitten av förra veckan när det stod klart att Gabriel Petrovic är borta på grund av skada i 2-3 månader. Nazari kom till Åland i torsdags förra veckan och tränade några pass med laget innan kontraktet skrevs.

Amin Nazari är fostrad i Malmö FF och spelade senast för Falkenbergs FF. IFK kunde kontraktera honom trots att transferfönstret egentligen är stängt. Det var möjligt eftersom Nazari varit kontraktslös hittills under det här året.
Om allt pappersarbete blir klart så finns Nazari med i truppen som möter KuPS imorgon. Och den matchen direktsänds i Ålands Radio med start klockan 18.15.

Fler Sport

FC Åland vann målrik match

Fotboll: FC Åland släppte in två straffar i lördagens hemmamatch mot FC Boda. Men tack vare fem mål framåt vann FC Åland ändå matchen komfortabelt.

Bo-Erik Söderlund vann folkracefinal

Motorsport: Den åländske mästaren i folkrace från 2015 var tillbaka som vinnare i A-finalen under årets första ÅM-deltävling i Vessingsboda, Lemland.

Orienterings-FM i Kouvola

Orientering: Under lördagen den 26 maj avgjordes finska mästerskapen i orientering, medeldistans, i östra Finland i Kouvola med två åländska deltagare.

Oavgjort mellan SJK och IFK

Tränare Peter Lundberg om matchen.
Fotboll: IFK Mariehamn spelade 1-1 borta mot SJK i lördagens ligamatch. Aleksei Kangaskolkkas kvittering i den andra halvleken räddade en poäng.

Lepola vaktar målet mot SJK

Fotboll: IFK Mariehamns tränare Peter Lundberg gör en del förändringar i startelvan till eftermiddagens match mot SJK. Bland annat på målvaktssidan.

Ålands Radio sänder SJK IFK

Ålands Radio direktsänder matchen mellan SJK och IFK Mariehamn i fotbollsligan i dag med start klockan 15.00.

Malmberg vann snabbpistol

I går sköts den sjätte cuptävlingen för pistolskyttarna och det var snabbpistol som stod på programmet.

ÅU gästar Pallokissat

Fotboll. I helgen reser Åland United till Kuopio för att möta Pallokissat. ÅU:s anfallare Signy Aarna har spelat många säsonger i Pallokissat och ser fram emot matchen.

Första deltävlingen i Ålandscupen hölls

Ridsport. Den första deltävlingen i Ålandscupen i hoppning hölls på onsdagen.