• Amin Nazari spelar med IFK åtminstone ett par månader. Arkivfoto
Publicerad: torsdag, 17 maj, 2018 - 13:13

Nazari har skrivit på för IFK

Mittfältaren Amin Nazari har nu skrivit på för IFK Mariehamn. Kontraktet sträcker sig till den sista juli och sen finns en option för resten av säsongen.

IFK kontaktade Nazari i mitten av förra veckan när det stod klart att Gabriel Petrovic är borta på grund av skada i 2-3 månader. Nazari kom till Åland i torsdags förra veckan och tränade några pass med laget innan kontraktet skrevs.

Amin Nazari är fostrad i Malmö FF och spelade senast för Falkenbergs FF. IFK kunde kontraktera honom trots att transferfönstret egentligen är stängt. Det var möjligt eftersom Nazari varit kontraktslös hittills under det här året.
Om allt pappersarbete blir klart så finns Nazari med i truppen som möter KuPS imorgon. Och den matchen direktsänds i Ålands Radio med start klockan 18.15.

Fler Sport

MLK:s herrar blev tvåa i div 2

Klubbchef Peter Forsström
MLK:s herrar avslutade utesäsongens seriespel i tennisens division 2 med att besegra GT 3 med 3-1 i matcher på tisdagskvällen på grusbanorna vid Bollhalla.

Fagerström tog fem EM-medaljer

Rune Fagerström i Åland idag-studion
Rune Fagerström tog hela fem medaljer när EM i bänkskytte hölls i Lochteå i Österbotten under förra veckan med avslutning i lördags.

Friidrottsguld i junior-FM

Anni Nylund berättar för Owe Sjöblom om FM-guldet
Friidrott. Under helgen hölls junior-FM för 16-17-åringar i Esbo. Där tävlade Anni Nylund (D16) och Adina Renlund (D17). Nylund tog guld på 400 meter med tiden 58,96. Renlund löpte 100 meter på 13,19, vilket inte räckte till final.

IFK föll mot RoPS

Fotboll. IFK Mariehamn förlorade helgens bortamarch i Rovaniemi mot tabelltvåan RoPS med 0-1. Det är IFK:s fjortonde förlust den här säsongen.

ÅU tappade serieledningen

Åland United förlorade helgens bortamatch mot seriefemman Jyväskylän Pallokerho i Vaajakoski och tappade därmed sin ställning som tabelletta. Ställningen blev 4-0 till hemmalaget.

Adelina Engman om proffslivet i London

Adelina Engman intervjuas av Yle-sportens Antti Koivukangas.
Fotboll: Den åländska fotbollsspelaren Adelina Engman har haft några omtumlande veckor med flytten från Kopparbergs Göteborg FC till Chelsea LFC i London.

FM-guld till Lucas Forsström

Tennis. Mariehamn Lawn-Tennis Klubbs Lucas Forsström vann guld under utomhus-FM för 16-åringar i Lahtis i helgen.

Syskonen Lindman segrade i KM

Golf: Helgens KM vid Ålands golfklubb slutade med seger för Sebastian Lindman och Emma Lindman.

Emil Söderlund vann Bomarsund trailrun

Friidrott: Erik Söderlund vann Bomarsund Trailrun i helgen. I loppet över 12 km segrade han på tiden 51,14. Tvåa blev Isac Holmström och trea Matti...