Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 17 maj, 2018 - 13:13
  • Amin Nazari spelar med IFK åtminstone ett par månader. Arkivfoto

Nazari har skrivit på för IFK

Mittfältaren Amin Nazari har nu skrivit på för IFK Mariehamn. Kontraktet sträcker sig till den sista juli och sen finns en option för resten av säsongen.

IFK kontaktade Nazari i mitten av förra veckan när det stod klart att Gabriel Petrovic är borta på grund av skada i 2-3 månader. Nazari kom till Åland i torsdags förra veckan och tränade några pass med laget innan kontraktet skrevs.

Amin Nazari är fostrad i Malmö FF och spelade senast för Falkenbergs FF. IFK kunde kontraktera honom trots att transferfönstret egentligen är stängt. Det var möjligt eftersom Nazari varit kontraktslös hittills under det här året.
Om allt pappersarbete blir klart så finns Nazari med i truppen som möter KuPS imorgon. Och den matchen direktsänds i Ålands Radio med start klockan 18.15.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »