Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 17 februari, 2019 - 17:27
  • Henrique Norbiato, Otto Byman och Zacharias Forsström. Arkivfoto.

MLK:s herrar klara för playoff

Tennis. MLK:s herrlag är klara för playoff till division 1 efter att man i helgen vunnit båda sina matcher med 4-0. Damernas öde ligger i ett annat lags händer.

Zacharias Forsström, Otto Byman och Henrique Norbiato spelade för MLK den här helgen och de mötte Aalto 2 i Helsingfors på lördagen och La-Te i Åbo på söndagen.
- Det var ganska konfortabla segrar, konstaterar Otto Byman.

MLK gick i och med detta obesegrade genom sin division 2-grupp och Byman tror att man har stora chanser att göra bra ifrån sig i kvalet och få stiga till division 1. Kvalet spelas den 16-17 mars.

Damerna vann också

Även MLK:s damlag med Malin Ringbom, Pauline Friman, Catherine Nordlund och Alise Zagare vann sina två matcher i division 2 den här helgen. Både mot Smash 13 och Smash-Espoo slutade matcherna 3-0 till MLK. Om MLK-damerna får spela playoff till division 1 eller inte avgörs den 9 mars när Esbolaget EVS spelar sin sista match för säsongen. Om de vinner med 3-0 går de till playoff, vinner de med 2-1 blir det seträkning, och förlorar Esbolaget så vinner MLK gruppen och playoffplatsen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »