Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 28 juli, 2022 - 06:14Uppdaterad: torsdag, 28 juli, 2022 - 07:48
  • Fr v Malin Ringbom, Pauline Friman och Catherine Nordlund. Foto: Elin Johansson.

MLK:s damer är seriesegrare

När MLK:s damer vann över jumbon RUT med 3-0 i går blev det också klart att de vinner sin division 2-zon trots att en match återstår.

Catherine Nordlund och Malin Ringbom vann sina singlar med 2-0 och det var klara setsiffror, Nordlund vann över Joyce Zhong-Ruohomäki med 6-1, 6-1 och Ringbom besegrade Sonja Vato med 6-0, 6-1. I den avslutande dubbeln vann Malin Ringbom och Pauline Friman med 2-0 (6-2, 6-0) över Heli-Marja Mikkola och Sonja Vato.

MLK är alltså klara seriesegrare trots att det återstår en match att spela och det är mot SaTs den 20 augusti. Efter det väntar ett playoff om en plats i division 1. Den matchen spelas i början av september, men det är inte helt klart exakt när och mot vem MLK ska kvala.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »