Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 21 november, 2023 - 13:27Uppdaterad: tisdag, 21 november, 2023 - 15:33
  • Michael Fonsell. Foto: IFK Mariehamn

Michael Fonsell förlänger med IFK

Den egna produkten Michael Fonsell förlänger sitt kontrakt med IFK Mariehamn över säsongen 2024, det skriver klubben i ett pressmeddelande. 

20-åringen, som ligadebuterade under årets säsong, spelade nio matcher i ligan säsongen 2023. 
- Det här året var ju min första säsong med a-laget, så nästa säsong hoppas jag att jag kan bidra ännu mera på planen och så ska vi som lag se till att kommande år blir bättre än det förgående, säger Michael Fonsell i pressmeddelandet. 

Tillträdande klubbdirektören Jimmy Wargh kommenterar förlängningen med att den ligger i linje med klubbens satsning på egen fostrade spelare. 
-Vi har en uttalad målbild att inför 2024 års ligasäsong bygga ett lag där flera egna fostrade spelare skall ha betydligt mer speltid under kommande års ligasäsong än tidigare och där är Micke en av de spelarna som jag hoppas mycket på, säger Jimmy Wargh. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »