Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 5 augusti, 2022 - 06:16Uppdaterad: fredag, 5 augusti, 2022 - 09:30
  • Kenneth och Marcela Sandvik. Foto: Dan Sjöblom

Medaljer i sikte trots skadeprobelm

Kenneth och Marcela Sandvik jagar nya mästerskapsmedaljer när bänkpress-EM med utrustning avgörs på söndag i Budapest i Ungern.

Uppladdningen har dock inte varit den bästa för styrkelyftsparet.
- Jag har haft lite problem med min vänstra biceps. Det finns i huvudet att jag borde vara lite försiktig men det är svårt i den här sporten, säger Kenneth Sandvik.
I förhandsanmälningarna ligger han på andra plats och siktar mot en ny EM-medalj.
- Det ser bra ut på förhand. Jag är anmäld som tvåa på 330 kg och där bakom är det jämnt så dagsformen avgör. Får jag till en bra tävling har jag goda chanser på medalj, säger han.

Marcela Sandvik åker till bänkpress-EM med målet att förlänga sin medaljsvit. Hon har tagit medalj i 15 raka bänkpress-EM.
- Jag har fortsatt problem med mina tre diskbråck och har inte kunnat träna normalt men målet är en ny EM-medalj, säger hon.
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »