Publicerad: söndag, 5 december, 2021 - 15:37Uppdaterad: söndag, 5 december, 2021 - 17:19
  • Fiona Nikula t.v och Emma Pasanen. Foto: Ålands judoklubb

Medaljer i judo i Orimattila

I helgen hölls tävlingen Baltic Sea Championship i judo i Orimattila och det blev åländska medaljer.

I damer 78 kg vann Emma Pasanen, tidigare i Ålands judoklubb men nu representerar hon Uppsala JK. Hon vann över Fiona Nikula, Ålands judoklubb. I den klassen var det bara dessa två judokas med. Fiona Nikula tävlade även i U18 +70 kg och där kom hon tvåa av tre deltagare.

Leonard Mattsson var med i U18 90 kg och blev fyra. Samma placering fick Valter Woivalin i M21 90 kg-klassen.