Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 28 oktober, 2021 - 06:13Uppdaterad: fredag, 29 oktober, 2021 - 10:04
  • Peter "Lundis" Lundberg återvänder till WHA i november med sina adepter i Finlands P20-lag för en dubbellandskamp mot Sverige.

”Lundis” återvänder till WHA för landskamp

I november möts Finlands och Sveriges P20-landslag i fotboll för en dubellandskamp på Wiklöf Holding Arena i Mariehamn. Det är ålänningen Peter ”Lundis” Lundberg som är det finländska lagets tränare.

- Det ska bli riktigt roligt att coacha landslaget på min hemmaö och extra roligt är det att vi möter Sverige, säger han i ett pressmeddelande.

Matcherna äger rum torsdagen den 11 november och söndagen den 14 november. IFK Mariehamn står som medarrangör.

- Finlands Bollförbund (FBF) kontaktade oss och frågade om vi var intresserade att arrangera landskamperna och det var vi naturligtvis. Det är stort för både IFK och Åland att FBF lägger landskamperna på Wiklöf Holding Arena. En extra krydda till matcherna är naturligtvis att Lundis är tränare för Finland, säger IFK:s föreningschef Thomas Fonsell i pressmeddelandet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »