Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 17 januari, 2023 - 11:45Uppdaterad: tisdag, 17 januari, 2023 - 14:44
  • Arvid Lundberg tränade med Pescaras akademilag. Foto: IFK Mariehamn

Lundberg tränade med Pescara

IFK Mariehamns anfallare Arvid Lundberg var och tränade några dagar med den italienska klubben Pescaras akademilag just efter trettonhelgen.

- Det finns ett intresse kring Arvid hos europeiska klubbar och i samråd med tränare och familj har han besökt ett antal klubbar som tagit kontakt och bjudit in honom i syfte att skapa sig en bild över hur livet kan se ut i en annan fotbollsmiljö. I nuläget är Arvid en del av IFK:s A-lagstrupp som en av våra anfallare och vi har en gemensam målbild med honom om att han skall utvecklas under försäsongen så att han kan kriga om speltid i tränings- och tävlingsmatcher under året och förhoppningsvis kan göra ligadebut, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson på klubbens sociala medier.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »