Publicerad: söndag, 11 november, 2018 - 18:48Uppdaterad: söndag, 11 november, 2018 - 21:01
  • Lucas Forsström vann herssingelturneringen i Bollhallamästerskapen. Arkivfoto: Malin Lundberg

Lucas Forsström mästare i Bollhalla

Tennis: Det blev en förhandstippad final i herssingelturneringen i Bollhallamästerskapen mellan Lucas Forsström och Henrique Norbiato. Norbiato fullföljde aldrig finalen och Forsström stod därmed som segrare.

Siffrorna i finalen var 7-6, 0-3 till Lucas Forsström innan Norbiato kastade in handduken.

I den något större turneringen i herssingel B/damsingel tog sig Malin RIngbom och Daniel Gullans till final där Gullans vann med 6-2, 6-3.

I klassen dubbel/mixed elit segrade Niclas Forsström/Peter Forsström i finalen över Zacharias Forsström/Ulf Svensson med siffrorna 7-6(5), 3-6, 10-7.

I klassen dubbel/mixed vann Pauline Nordlund/Malin Ringbom och finalen över Albert Zagars/Arturs Zagars med 6-4, 6-2.