Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 2 mars, 2018 - 13:40Uppdaterad: fredag, 2 mars, 2018 - 14:06
  • Caroline Sjöblom gästar Åland med sitt Tyresö FF. Arkivfoto

Kusinkamp i Eckeröhallen

Fotboll: Caroline Sjöblom mot Samuel Fagerholm. I morgon ställs det båda kusinerna mot varandra i en tränarkamp som ska avgöras i Eckeröhallen när Åland United träningsspelar mot Tyresö FF.

Caroline Sjöblom är sedan ifjol både sportchef och tränare för division 1-laget Tyresö FF. Till Åland Uniteds hemsida säger hon att hon förväntar sig att det blir en tuff match, att Tyresö är lite av underdogs, som ska låta ÅU ha taktpinnen och föra matchen, men att hon hoppas på att Tyresö kan stå upp och bjuda upp till dans.

Åland United dras dock med en hel del skador och kommer att tvingas mönstra om i startelvan, inte minst med tanke på att sjukdomsläget i talangtruppen också är problematiskt. Vilka som till sist får speltid i ÅU återstår att se klockan 15.15 på lördag då det är avspark i Eckeröhallen.

Matchen är den sista träningsmatchen mot kvinnligt motstånd för Åland United som har seriepremiär i damernas liga den 24:e mars.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »