Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 6 december, 2018 - 17:01
  • Ingen munter läsning. Foto: Owe Sjöblom

Jobbig debut för Fellman

Det blev en jobbig debut för Jenny Fellman i världscupen i skidskytte. Fellman slutade sist av 101 åkare som kom i mål i loppet som var 15 km med fyra skjutmoment.

Det var på skjutvallen som det stora problemet fanns för Fellman, hela tio bom förstörde dagen. Det var ett tungt före i slovenska Pokljuka och det tog nog ut sin rätt när Fellman skulle skjuta.
Det här blev debut som Jenny Fellman får försöka glömma så fort som möjligt och ladda om inför sprinten som körs på lördag.
Redan före dagens debut blev Fellman uttagen i laget som ska delta i de två kommande världscuptävlingarna som återstår innan jul. Nästa vecka hålls tävlingarna i Hochfilzen, Österrrike och veckan före jul är Nove Mesto, Tjeckien, orten för världseliten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »