Publicerad: lördag, 8 september, 2018 - 19:46

JIK vann efter sent segermål

Fotboll. Jomala IK vann lördagens match i division fyra då man slog ÅCF med 3-2 på hemmaplan.

I halvtid var ställningen lika efter att gästerna nätat i tionde minuten och Jomala i den 26:e minuten då Lucas Eriksson hittade rätt. Gästernas målskytt i den första halvleken var Sakari Aho, och han upprepade bedriften och gjorde mål igen 60 minuter in i matchen. Lukas Eriksson ville inte vara sämre utan gjorde sitt andra mål för dagen i den 71:a minuten, och sedan var ställningen 2-2 ända tills den 84:e minuten då Filip Svahnström satte trean för JIK och slutställningen blev alltså 3-2 för hemmalaget. JIK är tabelltvåa med en poäng upp till JyTy, men då har JIK en match mer spelad än toppkonkurrenten.