Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 2 augusti, 2022 - 11:08Uppdaterad: tisdag, 2 augusti, 2022 - 13:02

Jamie Hopcutt förstärker IFK Mariehamn

IFK Mariehamn har skrivit kontrakt med den offensiva mittfältaren Jamie Hopcutt och han förstärker laget för resten av säsongen.

Hopcutt är 30 år gammal och kommer senast från Oldham, som tidigare i år åkte ur den engelska fjärdedivisionen, EFL League Two. Han har tidigare spelat i bland annat Östersund och är både brittisk och svensk medborgare.

- Jag fick en bra, varm känsla när jag pratade med klubben, det märktes att det är en familjär klubb, säger Jamie Hopcutt i ett pressmeddelande på IFK:s sociala medier.

Klubbdirektör Peter Mattsson säger i samma pressmeddelande att Hopcutt är på plats och tränar med laget under tisdagen. Han tror också att Hopcutts kreativitet ska förstärka offensiven så att IFK:s målproduktion ökar.

IFK Mariehamn ligger för tillfället på tionde plats i fotbollsligan med 15 poäng på 16 spelade matcher.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »