Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 28 april, 2019 - 14:04Uppdaterad: söndag, 28 april, 2019 - 14:12
  • Under säsongerna 2016-2018 spelade Isabella 66 ligamatcher och gjorde 20 mål. Foto: Hasse Persson-Bru

Isabella Mattsson har anslutit till ÅU

Fotboll: Isabella Mattsson har återvänt från USA och collegefotbollen i University of Memphis över sommaren. Hon är nu redo att spela för Åland United redan nästa helg.

Meningen har varit att hon skulle ansluta till laget från och med den 5:e maj. Men klubben har idag tecknat ett avtal med Isabella som gör det möjligt för henne att inte bara träna med laget från och med nu, utan även att vara tillgänglig för uttagning i matchtruppen för nästa helgs hemmamatch mot JyPK klockan 17.00 på lördag på WHA. Det skriver Åland United på sin hemsida. 

Isabella har legat i träning hela vintern och även spelat fem matcher med sitt universitetslag. Hon säger sig vara i form och ivrig att komma igång här:

"Det ska bli jätteroligt att få komma in i laget och sätta igång. Jag har nog följt med hur det går och så där, men jag hoppas få mig en närmare diskussion med Samuel Fagerholm, så jag är helt med på noterna i vad som förväntas. Jag hoppas kunna bidra med något till laget under den tiden jag är här. En cupseger till exempel vore inte så tokigt." säger hon till klubbens hemsida.

Isabellas avtal sträcker sig från och med nu fram till den 5:e juli 2019. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »