• Det blev ingen final för varken Kim Hilander eller Ida Zetterström i helgen. Foto: privat.
Publicerad: tisdag, 3 juli, 2018 - 11:28

Ingen final för Alandia Motorsport på Alastaro

Motorsport. Det räckte inte hela vägen till finalen för Super Street Bike-förarna från Alandia Motorsport när de körde deltävling två i den nordiska serien på Alastaro Circuit i Finland i helgen.

Kim Hilander gick vidare från första rundan men blev sedan utslagen i kvartsfinalen. Ida Zetterström tog sig till semifinal men där blev hon utslagen av Matte Bohlin som senare vann hela tävlingen. Zetterström slutade fyra bland de 14 deltagarna och i ett pressmeddelande berättarhon att hon under helgens tävlingar satte nytt personbästa då hon körde en av sina rundor på 7,53 sekunder.

Nästa deltävling i serien körs på Gardemoen i Norge den sista helgen i juli. 

Fler Sport

Bågskyttar tävlade i Åbo

Vid en bågskyttetävling i Åbo i helgen kom Daniele Rolfi på fjärde plats i elitklassen och Petri Allinen kom trea i M50-klassen.

Danielsson vann skidpremiären

Jerry Danielsson
24 skidåkare kom till start när säsongens första tävling arrangerades i spåret vid banan i Jomala. 14 barn och 10 seniorer tog sig an olika sträckor.

Holmström tvåa i Helsingfors

Isac Holmström kom på andra plats i en tävling över 10 km i Vichtis idag söndag.

IFK hockey förlorade mot Spånga

Efter segern igår i Alltrean kunde IFK Mariehamn inte ladda om till söndagens bortamatch mot Spånga IS som vann med 10-4.

IFK vann över Ekenäs

Lagkapten Daniel Sjölund och tränaren Peter Lundberg
IFK Mariehamn vann vinters första träningsmatch som spelades över 90 minuter när division 1-laget Ekenäs IF besegrades med 2-0 i Eckeröhallen inför knappa 300 personer på lördagskvällen.

IFK hockey vann i förlängning

Efter förra helgens stora förluster kunde IFK Mariehamns hockeylag vända trenden och vinna över Älta IF på bortais i Alltrean.

Fellman körde ankarsträcka

Skidskytten Jenny Fellman har det aningen tungt på skyttevallen just nu med en hel del bommar under den senaste tiden. Idag fick hon köra ankarsträckan för Finland när världscupen hade stafett i tyska Ruhpolding.

Sara Wiss siktar mot öspelen

Sara Wiss
Förra sommaren gjorde Sara Wiss comeback på löparbanan och nu tar hon sikte på att komma med i den åländska friidrottstruppen som ska vara med i öspelen i Gibraltar inkommande sommar.

ÅU fick licens, mästaren PK-35 blev utan

Igår fick Åland United sin ligalicens för det här året godkänd av Finlands bollförbunds ligalicenskommitté.