Publicerad: lördag, 23 september, 2023 - 18:37Uppdaterad: lördag, 23 september, 2023 - 18:49
  • IFK:s damer avslutade säsongen med en oavgjord match. Arkivbild.

IFK:s damer avslutade säsongen med kryss

IFK Mariehamn spelade i lördags den sista matchen för säsongen i division 3. Hemmamatchen mot TPS 2 slutade 1-1 (0-1).

Bortalaget TPS 2 inledde målskyttet i matchen efter mål av Beata Isotalo i den 29:e minuten. Åland United-lånet Tilda Råtts kvitterade för IFK i den 75:e minuten.

IFK Mariehamn slutar på åttonde plats i division tre där laget spelade ihop 16 poäng. Ner till TuTo på nedflyttningsplats skiljde det till slut sju poäng efter stark säsongsavslutning av IFK där laget tog poäng i fem av de sju avslutande matcherna.