Publicerad: lördag, 14 mars, 2020 - 10:09Uppdaterad: lördag, 14 mars, 2020 - 11:29
  • Albion Ademi satte segermålet för IFK på straff. Arkivfoto.

IFK vann träningsmatch mot Gnistan

Fotboll. IFK Mariehamn vann träningsmatchen mot IF Gnistan med 3-2 på fredagen.

Matchen spelades inför tomma läktare på Mustapekka Arena i Åggelby och division 1-klubben Gnistan började bäst och tog ledningen med 2-0 tidigt i matchen. Aleksander Akbar gjorde båda målen för Gnistan.

I den 30:e minuten reducerade Maximo Tolonen till 1-2 och i andra halvlek kom kvitteringen till 2-2 genom Richard Ebwelle i den 60:e minuten. I 80:e minuten avgjorde Albion Ademi matchen genom att sätta IFK:s tredje mål för dagen på en straff.