Publicerad: lördag, 13 januari, 2018 - 15:30Uppdaterad: söndag, 14 januari, 2018 - 10:15
  • Julio Cecar Fernandes gjorde båda IFK:s mål i träningsmatchen mot FC Åland. Foto: Malin Lundberg.
  • FC Åland jublade efter att Rezgar Amani gjort första målet i träningsmatchen. Foto: Malin Lundberg.

IFK vann träningsmatch

IFK Mariehamn vann lördagens träningsmatch mot FC Åland med 2-1.

FC Åland gjorde första målet i slutet av första halvlek då Rezgar Amani nickade dit bollen efter en snabb spelvändning. Minuten senare hade Amani även ett skott i ribban.

I andra halvlek tog IFK över spelet och FC Åland kom inte till några chanser. Julio Cesar Fernandes presenterade sig ordentligt för publiken genom att göra två mål för IFK.

Matchen spelades som 2 gånger 35 minuter och IFK luftade samtliga nyförvärv så publiken i Eckeröhallen fick många nya spelare att hålla reda på.

Båda lagen var efter matchen nöjda med vad de fick ut av den och tyckte att deras spelare presterat bra.

Nästa utmaning för IFK Mariehamn blir på söndag den 21 januari då man spelar sin första match i Finlands cup mot FC Honka Akatemia i Eckeröhallen.