Publicerad: lördag, 8 december, 2018 - 18:01
  • Otto Silfver gjorde tre mål idag. Arkivfoto

IFK vann över Östervåla

IFK Mariehamn vann över Östervåla med 6-3 på bortais i Alltrean och klättrade till det tredje plats i tabellen.

Och det var IFK som fick en drömöppning, redan efter 27 sekunder gjorde Otto Silfver 1-0. Men inna perioden var sluta hade hemmalaget vänt och gick till pausvila med 2-1.

I andra perioden var det IFK:s tur att vända, första gjorde Niklas Kerwien 2-2 och sen gav Silfver IFK ledningen igen. I den tredje perioden gjorde IFK ett ryck när Nicklas Herou satte fyran, Silfver ökade på till 5-2 med sitt tredje mål för dagen och Robin Englund satte dit sexan. Sen reducerade Östervåla i slutsekunderna.

IFK är alltså trea med sex poäng efter tre matcher. Gnesta IK har spelat fyra matcher och vunnit samtliga och har således 12 poäng. Imorgon vänta en ny bortamatch när jumbon Ormsta HC tar emot.