Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 23 oktober, 2021 - 20:01Uppdaterad: lördag, 23 oktober, 2021 - 22:05
  • IFK jublade tillsammans med publiken efter matchen. Foto: Owe Sjöblom

IFK vann över KTP och Norrmén vill fortsätta

IFK Mariehamn vann med hela 5-1 över jumbon KTP i fotbollsligan på lördagskvällen inför 580 personer på läktaren på WHA.

Matchen var avgjorde redan i halvtid när IFK ledde med 4-0. Alan Henrique inledde målskyttet när han nickade in en hörna efter en kvart. Niilo Mäenpää ökade efter ytterligare en kvart och sen gjorde Elias Mastokangas och Muhamed Olawale var sitt mål kort därefter. I den andra halvleken var det avslaget och KTP reducerade på straff innan Olawale fastställde slutresultatet med en kvart kvar av matchen.

- Jag är jättenöjd att killarna kunde ladda om efter att vi blev klara för ligaspel hemma i soffan i går, sade tränaren Daniel Norrmén efter matchen.
Norrmén avslöjade också att förhandlingar om en förlängning för hans del som huvudtränare diskuteras och att det låter positivt från båda håll.
IFK ligger nu på åttonde plats med två matcher kvar att spela.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »