Publicerad: söndag, 21 februari, 2021 - 17:00Uppdaterad: söndag, 21 februari, 2021 - 18:30

IFK spelade 2-2 mot Honka

Fotboll: IFK Mariehamn spelade 2-2 hemma mot Honka i den sista gruppspelsmatchen i Finlands Cup.

IFK:s Muhamed Tehe rullade in 1-0 redan i den 7:e minuten efter fint förarbete av Elias Mastokangas och Vahid Hambo.

Kvitteringen kom i den 18:e minuten genom Honkas Nasiru Banahene som avslutade med ett pressat skott intill Oskari Formans vänstra stolpe. IFK tappade bollen i uppspelsfasen och straffades direkt av Honka som snabbt växlade kant från vänster till höger och hittade en fristående Banahene.

2-1 kom just före pausvilan. En IFK-omställning tycktes först förlorad, men på något sätt lyckades Muhamed Tehe trä loss bollen på nytt från passiva Honka-spelare och friställa Elias Mastokangas som behärskat lyfte bollen över målvakten till ny ledning för IFK.

På tilläggstid kvitterade Honka på en hörna genom Juan Alegria fram till 2-2. Ett mål som tog Honka och Inter vidare i Finlands Cup. IFK och Haka är utslagna.