Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 30 mars, 2021 - 14:36Uppdaterad: tisdag, 30 mars, 2021 - 15:36
  • Alan Henrique. Foto: IFK Mariehamn

IFK skriver kontrakt med mittback

IFK Mariehamn har skrivit kontrakt med den brasilianske mittbacken Alan Henrique och därmed är truppen komplett inför årets säsong.

Kontraktet med 29-åringen sträcker sig över den här säsongen. Alan Henrique har en viss bekantskap med finländsk fotboll då han spelade med FC Inter säsongen 2017 då han gjorde 26 framträdanden och fyra mål i den blåsvarta tröjan. Efter det har Alan Henrique spelat i klubbar i länder som Qatar, Indonesien och nu senast i Albanien.

- Vi har nu lyckats hitta den sista pusselbiten till 2021 års trupp genom att Alan Henrique ansluter till laget. Han är en erfaren mittback som vi förväntar oss håller en hög finsk liganivå, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson, i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »