Publicerad: fredag, 2 augusti, 2024 - 20:58Uppdaterad: söndag, 4 augusti, 2024 - 14:47

IFK Mariehamn förlorade mot FC Inter – femte raka förlusten

Trots en god start förlorade IFK Mariehamn fredagens ligamatch med 0-3 när laget mötte FC Inter på bortaplan, och har därmed förlorat fem matcher på raken.

Darren Smith stod för matchens första mål, då han gjorde mål på straff i första halvlekens sista minut. I andra halvlek fick IFK:s Patrik Raitanen en varning och knappt tio minuter senare en till med rött kort som följd, varpå IFK fick spela med en man mindre under resten av matchen.

Det röda kortet gav en allt brantare uppförsbacke och FC Inters andra mål kom i 72:a minuten av målskytten Timo Stavitski. Kort därefter gjordes matchens tredje och sista mål i 79:e minuten av Djoully Nzoko

IFK Mariehamn ligger fortfarande kvar på plats tio i tabellen.