Publicerad: söndag, 28 juli, 2024 - 20:37

IFK Mariehamn förlorade med 2-1 i Vasa

IFK Mariehamn lyckades inte ta några poäng på bortaplan mot VPS på söndagen, då man förlorade med 2-1.

VPS tog ledningen genom Teemu Hytönen i den 44:e minuten, vilket var första halvlekens enda mål, i en halvlek där VPS var det bättre laget på plan.

Fem minuter in i andra halvlek kom 2-0 då Miikka Niemi slängde iväg ett långt inkast i IFK:s straffområde, som hittade IFK-försvararen Pedro Machados huvud och självmålet var ett faktum. IFK:s reducering kom genom Daniel Enqvist i den 79:e minuten och trots att man under slutskedet pressade på ordentligt för en kvittering så räckte det inte till.

Detta var IFK:s fjärde raka förlust i herrarnas fotbollsliga och man är nu nere på tionde plats i tabellen. Nästa match är nu på fredag då man möter Inter på bortaplan i Åbo.