Publicerad: söndag, 12 februari, 2023 - 19:04Uppdaterad: söndag, 12 februari, 2023 - 20:39
  • Albin Granlund och Timi Lahti bildade mittbackspar i IFK Mariehamn. Foto: Hans Persson Bru.

IFK kryssade mot KTP

Fotboll: IFK Mariehamn spelade 1-1 hemma mot KTP i ligacupen under söndagen.

IFK fick en flygande start på matchen med en straff redan efter ett par minuters spel. HJK-lånet Samuel Anini Jr fixade straffen och rullade in 1-0. Det var IFK Mariehamns första mål i cupspelet och kom i den fjärde matchen.

Lyckan blev dock kortvarig. Redan i den 11:e minuten kom KTP-kvitteringen från Willian Pozo-Venta. IFK:s målvakt Elmo Henriksson räddade friläget i situationen dessförinnan, men fick ingen hjälp av försvaret att städa undan returen.

Robin Sid var nära att föra upp IFK i ledningen under tilläggstiden av den första halvleken, men hans avslut med pannan träffade ribban.