Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 26 februari, 2020 - 06:15Uppdaterad: onsdag, 26 februari, 2020 - 09:49
  • Det blev en tung säsong som slutade med degradering för IFK. Arkivbild.

IFK hockey trillar till fyran

IFK Mariehamns ishockeylag trillar till division 4, det stod klart i går kväll efter att Farsta vann sin avslutande match.

Den hjälp som IFK behövde av topplaget Östervåla uteblev. Farsta behövde poäng i den sista matchen för att gå om IFK i tabellen och dom tog hand om alla tre när dom besegrade Östervåla med 5-2 på bortais. Om IFK hade vunnit någon av sina två matcher i helgen hade dom fått kvala för att försvara division 3-platsen, men så blir det alltså inte. IFK degraderas till division 4 tillsammans med Kista HC.

- Känslan är nattsvart men resultaten och tabellerna i både grundserie och fortsättningsserie talar i slutänden sitt tydliga språk trots ihärdigt kämpande för att nå framgång, skriver IFK på sociala medier.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »