• Det blev 2 p av 6 möjliga i helgen. Arkivbild
Publicerad: söndag, 20 januari, 2019 - 13:32

IFK hockey förlorade mot Spånga

Efter segern igår i Alltrean kunde IFK Mariehamn inte ladda om till söndagens bortamatch mot Spånga IS som vann med 10-4.

Men inledningsvis var det IFK som hade vaknat bäst, efter knappa sex minuter ledde IFK med 2-0 efter mål av Benny Quarfordt och Niklas Manselin. Men innan den första perioden var slut hade hemmalaget vänt och ledde med 3-2. I den andra perioden utökade Spånga ledningen innan Andreas Stenberg reducerade till 2-4. När perioden var slut ledde Spånga med 7-3. I början av den tredje perioden reducerade Mathias Kerwien men det var Spånga som rann ifrån till slut.

Efter den här helgen ligger IFK kvar på femte plats med 13 poäng, men nu är avståndet upp till fjärdeplatsen hela sju poäng. Efter tre raka helger med bortamatcher kan nu IFK se fram emot en helg med matcher i Islandia, på lördag kommer serieledarna Gnesta på besök och på söndag väntar Älta.

Fler Sport

Raadik fortsätter i ÅU

Nyhetsnotisen i ljudformat
Försvarsspelaren Pille Raadik har undertecknat ett nytt kontrakt med Åland United och det innebär att hon nu är klar för sin tionde säsong med laget. Kontraktet sträcker sig över två år.

JIK herr vann mot Solna

Jomala IK:s volleyherrar vann hemmamatchen mot Solna med 3-1 i set på söndagseftermiddagen.

IFK hockey vände den negativa trenden

Lagkapten Pontus Nylén
IFK Mariehamns ishockeylag lyckades vända den negativa trenden när dom vann över IK Waxholm i division 3 i Islandia på söndagseftermiddagen.

ÅU tog bronset

Maryette Karring fick ytterligare en medalj till samlingen
Åland United behövde bara en poäng i den sista matchen för att ta säkra bronset, men dom tog hand om alla tre när dom vann över TiPS i Dickursby med 1-0.

IFK hockey föll mot Bålsta

Nyhetsnotisen i ljudformat
Det började så bra för IFK Mariehamn med ledning med 3-0 en bit in i andra perioden i ishockeyns division 3 i hemmamatchen mot Bålsta, men det slutade med förlust med 5-8.

IFK förlorade och KuPS tog guldet

IFK Mariehamns tränare Peter Lundberg
IFK Mariehamn förlorade den sista matchen i mästerskapsserien när Honka vann med 3-0 i Esbo. Samtidigt säkrade KuPS guldet när dom besegrade Inter i Åbo med 2-0.

JIK dam vann hemmapremiären

Nyhetsnotisen i ljudformat
Jomala IK:s volleydamer har inlett säsongen med två raka segrar i division 2.

Sandvik tog EM-silver

Kenneth Sandvik
Kenneth Sandvik gjorde som frun Marcela och tog silver vid EM i bänkpress med utrustning i Tammerfors.

EM-silver till Sandvik

Nyhetsnotisen i ljudformat
Marcela Sandvik lyfte hem ett silver vid EM i bänkpress med utrustning idag.