Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 23 februari, 2020 - 17:38Uppdaterad: söndag, 23 februari, 2020 - 18:08
  • Det var deppiga miner hos Pontus Nylén och Otto Silfver efter matchen. Foto: Owe Sjöblom
  • Ormsta kvitterade till 2-2 i poweplay 5 mot 3. Foto: Owe Sjöblom
  • Målvakten Christoffer Holmström lyckades rädda det här skottet, men fick släppa fyra puckar förbi sig. Det sista målet kom i öppen kasse. Foto: Owe Sjöblom

IFK hockey får leva på hoppet

Inte heller i dag kunde IFK Mariehamns ishockeylag ta de tre nödvändiga poäng som skulle ha säkrat en kvalplats för att försöka hålla sig kvar i division 3.

Det blev förlust i den sista matchen i fortsättningsserien med 3-5 i Islandia mot Ormsta och nu står hoppet till Östervåla som möter Farsta på tisdag. Om Östervåla vinner den matchen får IFK spela vidare för att försvara sin plats i division 3, men om Farsta tar poäng är säsongen över och IFK degraderas till division 4. IFK och Farsta har lika många poäng, men då har alltså Farsta en match kvar att spela.

IFK hade ledningen med både 1-0 och 2-1 i dagens match, men Ormsta kom tillbaka och kunde vända till vinst. IFK Mariehamns mål gjorde av Dominic Ingström två stycken och ett av Andreas Stenberg.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »