Publicerad: lördag, 23 mars, 2019 - 17:07Uppdaterad: lördag, 23 mars, 2019 - 18:18
  • Bilden är från en match tidigare i år i Eckeröhallen.

IFK förlorade mot ÖSK

IFK Mariehamn mötte det allsvenska laget Örebro SK i en träningsmatch i Örebro idag och förlorade med 0-1, målet kom i 90:e minuten av deras nyförvärv Kevin Wright som gjorde sin första match med laget.

IFK stod upp bra och hade en hel del lägen att göra mål. Hemmalaget inledde bäst och skapade en del chanser i början av matchen. Efter cirka 30 minuter lyckades IFK jämna ut spelet en aning och skapade även en bra målchans i slutet av den första halvleken. I den andra halvleken inledde ÖSK starkt igen, men IFK höll emot och spelade upp sig och fick ytterligare lägen att göra mål, utan att lyckas.

Nästa söndag ska IFK spela kvartsfinal i cupen och då kommer FC Lahti på besök till Eckeröhallen.