Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 2 juni, 2019 - 20:25Uppdaterad: söndag, 2 juni, 2019 - 21:11
  • Både Daniel Sjölund och Aapo Mäenpää byttes ut skadade. Arkivfoto.
  • Dylan Murnane visades ut efter två gula kort. Arkivfoto.

IFK förlorade efter sent mål från Lahti

Fotboll. IFK Mariehamn mötte FC Lahti hemma på WHA på söndagskvällen. Matchen slutade 1-0 till Lahti efter att man gjort mål på stopptid.

IFK spelade med en man mindre från minut 67 då Dylan Murnane fick sitt andra gula kort för dagen och blev utvisad. Både före och efter utvisningen spelade IFK bra, det enda som fattades var kvalitén i avsluten.

Strax före Lahtis segermål ropade hela läktaren på WHA efter en straff då Robin Sid gick omkull i Lahtis straffområde.

- Det var kanske lite kontakt men jag föll lätt, ibland får man straff för sådana situationer. När man är en man mindre måste man försöka med lite sådana där grejer, tyvärr gick det inte hem den här gången, sa Sid själv efter matchen.

Under matchen fick IFK också byta ut Daniel Sjölund med en ljumskskada och Aapo Mäenpää som såg ut att få ont i ett knä efter en kollision med en motspelare.

- Det enda vi är missnöjda med i dag är avsluten, de övriga delarna var bra. Sen gör Lahti mål på sin nästan enda chans i matchen och det är otroligt tungt förstås, säger tränaren Peter Lundberg.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »