Publicerad: torsdag, 13 september, 2018 - 21:22Uppdaterad: torsdag, 13 september, 2018 - 21:25

IFK föll mot HJK

Fotboll: HJK besegrade IFK Mariehamn med 2-0 i torsdagens ligamatch i Helsingfors.

IFK var tungt tillbakapressade under den första halvleken. 1-0 till HJK kom genom Nikolai Alho efter 27 minuters spel och var både logiskt och rättvist.

Men IFK spelade upp sig i den andra halvleken och gick mot slutet av matchen för en kvittering. Slutet blev dramatiskt då HJK:s Moshtagh Yaghoubi snackade till sig ett rött kort. Aleksei Kangaskolkka fick en gyllene kvitteringschans på nick, men istället var det HJK som kontrade in 2-0 i den 88:e minuten. Målskytt var Klauss med sin 17:e fullträff för säsongen.

Trots förlusten ligger IFK kvar på tionde plats i tabellen, en poäng ovanför TPS som innehar kvalplatsen.