Publicerad: lördag, 18 januari, 2020 - 17:39Uppdaterad: lördag, 18 januari, 2020 - 17:49
  • Alexander Grundström gjorde IFK:s mål i förlustmatchen mot Älta. Arkivfoto: Malin Lundberg.

IFK föll mot Älta

Ishockey. IFK Mariehamn förlorade lördagens hemmamatch mot Älta IF.

Det dröjde halva matchen innan första målet kom och då var det Älta som satte 1-0. IFK kvitterade till 1-1 genom Alexander Grundström i slutet av andra perioden.
I början av sista perioden gjorde Älta sedan två mål inom en minut och IFK fick till en snabb reducering då Grundström satte 2-3 bara en halv minut senare. Men sedan lyckades IFK inte göra fler mål. Istället satte Älta spiken i kistan med två och en halv minut kvar av matchen då de gjorde sitt fjärde mål för dagen och matchen slutade med förlust 2-4 för de grönvita.

I morgon tar IFK emot Waxholm i Islandia klockan 14.45. IFK ligger just nu under nedflyttningsstrecket men det återstår ännu många matcher där man får fortsätta kriga för att behålla platsen i division tre.