Publicerad: söndag, 5 mars, 2023 - 20:02Uppdaterad: söndag, 5 mars, 2023 - 20:37
  • IFK Mariehamn vann över Pargas IF i en träningsmatch. Arkivbild.

IFK fick träna målskyttet

Fotboll: IFK Mariehamn slog division 2-laget Pargas IF med 6-1 (3-0) i en träningsmatch på hemmaplan.

Efter endast ett mål på fem ligacupmatcher fick IFK Mariehamn träna på målskyttet i träningsmatchen mot Pargas IF.

Jamie Hopcutt inledde målskyttet efter fyra minuter och i den första halvleken kunde även Samuel Anini Jr och Arvid Lundberg göra varsitt mål för hemmalaget.

I den andra halvleken satte Riku Sjöroos och Samuel Anini Jr 4-0 och 5-0 innan Pargas IF kunde reducera i den 87:e minuten. gjorde sedan 6-1 i den 90:e minuten vilket blev slutresultatet.