Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 3 januari, 2023 - 15:43
  • IFK Mariehamn hade 16 spelare på årets första träning. Foto: Dan Sjöblom

IFK drog igång träningen

Ligalaget IFK Mariehamn drog igång försäsongen på riktigt i dag tisdag och hade 16 spelare på plats på årets första träning.

Den här veckan är ytterbacken Daniel Enqvist, som senaste år spelade i Pargas IF, på test. Nästa vecka kommer ytterligare testspelare och då handlar det främst om anfallare.

-Vi har det väldigt bra förspänt och kan titta på nya spelare i lugn och ro, säger klubbdirektör Peter Mattsson, som siktar på att det ska bli fem nya spelare i truppen i år.

Från truppen förra året förs förhandlingar med mittfältarna Mohammed Abubakari och Alvaro Ngamba. Albin Granlund tränar med IFK, men om han får ett erbjudande från ett lag utanför Finland kan han lämna, annars är IFK ett alternativ för den här säsongen. Angående anfallaren John Owoeri har det inte tagits något beslut ännu.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »