Publicerad: söndag, 15 oktober, 2023 - 17:33
  • IFK Mariehamns damer vann borta i dag. Arkivbild.

IFK damhockey vann äntligen

IFK Mariehamns ishockeydamer vann för första gången i en seriematch när de besegrade Kalhälls IF med 4-3 i damtvåan östra i Sverige.

Hemmalaget Kalhäll ledde med 2-0 efter första perioden. I den andra reducerade Milja O'Reilly innan Kalhäll utökade till 3-1.

I den tredje perioden vände IFK med tre raka mål och kunde vinna matchen. Först än en gång genom Milja O'Reilly, sen kvitterade Halo O'Reilly och Amanda Qvarfordt avgjorde med drygt fyra minuter kvar av matchen.

Efter tre spelade matcher ligger IFK på sjätte plats i en haltande tabell med tre poäng. Det är åtta lag med i seren.