Publicerad: lördag, 8 juni, 2024 - 19:44
  • IFK dam vann på WHA. Foto: Owe Sjöblom

IFK dam vann hemma över TuTo

IFK Mariehamns damer vann hemmamatchen över TuTo med 4-2 i division 3 på lördagseftermiddagen.

Redan efter fem minuter gick IFK upp i ledningen genom Othilia Nordberg. Tio minuter senare ökade Milla Rosenberg på till 2-0, en ställning som stod sig halvleken ut. I slutet av den första halvleken fick gästerna en spelare utvisad. Men trots underläget i antal spelare reducerade TuTo tidigt i den andra halvleken. Izla Småroos satte det tredje målet en dryg kvart senare, men TuTo reducerade igen kort efter. När sedan Småroos gjorde sitt andra mål för dagen fem minuter senare var slutresultatet fastställt.

IFK är på femte plats i tabellen med 15 poäng efter nio matcher.